Det börjar dra ihop sig

Vet ni, nästa vecka är det dags för första steget till att ev bli morsa.

Det känns helt overkligt. Vi pratade lite om det hos psykologen idag, att det ändå blir väldigt planerat nu eftersom jag ska göra det på det sättet jag ska. Jag har annars alltid tänkt att händer det så händer det, men så blir det ju inte nu.

Det är ganska läskigt att liksom ha bestämt att nu ska det ske, men jag har kommit fram till att för att det ska funka för mig och min hjärna så ska jag släppa kontrollen helt och bara göra som jag blir tillsagd.

Det är ungefär tre olika besök hos gynekologen nu först (kanske nåt mer kanske nåt mindre) där de ska utreda mina möjligheter att bli gravid. Jag har faktiskt inte läst på så mycket för av nån anledning känns det bättre att inte veta för då behöver jag inte gå och fundera på nåt. Men jag vet att det ska göras ultraljud, några blodprover och att de ska kolla flödet i äggledarna men vad som görs när har jag ingen aning om. Jag har inte tänkt så mycket på det sen jag bestämde mig och det tror jag är bra. Grubblerier ställer oftast bara till det oavsett vad det handlar om.

Det är i alla fall en väldigt spännande resa som börjar nu och såklart kommer jag skriva om allt här.

Kvällen lunkar på och jag pysslar med lite ditten och lite datten. Överraskade mig själv med att betala räkningarna. Hallelulja. Det är inte min starkaste gren. Ja alltså jag betalar dem ju såklart men det brukar väl inte alltid ske när det borde ske, om man säger så.

Nåt helt annat.

❤️❤️ ❤️ Kul ju! Kanske inte den snyggaste bilden på mig men blir jag nånsin bra på bild?! Nä. 😉

Glider omkring i en supergammal, urtvättad, trasig men svinskön klänning. Det är av nån anledning oerhört varmt här uppe på sexan så mer kläder än så här funkar icke. Satt för övrigt på balkongen och åt middag idag.

Premiär! Ser så mycket fram emot att få börja pimpa därute med alla blommor och växter. Har beställt massor med frön som förhoppningsvis kommer snart. Har ju allt annat än gröna fingrar men nånting kanske jag kan få till. 😉

Det har varit riktigt skönt att sitta där i mitt lilla hörn de här dagarna och det blir bara bättre. Våren och hösten är bäst för på de riktigt varma sommardagarna börjar man koka om man bara sticker ut näbben. Möjligtvis kan man njuta av kvällssolen. I-landsproblemens I-landsproblem va. Ha ha.

Jaha men då ska väl jag sträcka ut mig på soffan och se om det finns något att titta på.

Bye! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>