Present till mig själv

God förmiddag mina vänner!

Jag har haft en produktiv morgon. Avbokat och bokat om tider som krockade med kursen jag ska gå på nya jobbet, betalat lite räkningar som jag missat (Ooups) och lite annat fix.

En av tiderna jag bokade om var för fertilitetsutredningen. Jag hade en tid hos min vanliga gynekolog eftersom det kändes bra att fortsätta hos nån som känner mig, men den tiden krockade med kursen och de kunde inte ge mig en ny tid förrän i slutet av maj så då fick jag söka mig vidare. Googlade och hittade en mottagning som verkade bra.

Där fick jag tid om två veckor! Nu händer verkligen det här. Processen är igång! Det är en del steg man ska gå igenom, prover och undersökningar som ska göras så det finns liksom inget att vänta på. Så jäkla spännande!

Idag blir det en dag på stan. Har en lista som jag ska beta av. Bara ytligheter, men ändå viktigt. Eller ja, ”viktigt” kanske är bättre. ☺️

Testade olika heels igår. 😉

Jag ska ut med tjejerna imorgon och vill hitta nåt nytt och fint att ha på mig. Det var verkligen evigheter sen jag var ute sist, så det som hänger i garderoben känns bara deppigt.

Jag har bestämt mig för att ge mig själv en ny garderob, det är jag värd. Jag köper oftast billigt och mycket eftersom jag är så ombytlig när det kommer till kläder, så för den summan jag gett till mig själv kommer jag troligtvis få massor!

Jag är egentligen noll intresserad av mode på så vis att jag har väldigt dålig koll på designers och märken och jag följer sällan trender. Jag har alltid haft en egen stil och sätter på mig det jag tycker är snyggt. När jag var yngre, runt 20-25 typ, var jag mer modig i vad jag hade på mig och jag vill tillbaka dit. Blanda lite mer färger, ha lite udda saker som ingen annan har.

Som här tex. Vem har sagt att man måste ha samma färg på skorna? Gillade båda och kunde inte bestämma mig. Såå jag!

Kollar på Pinterest för att få inspiration och så mixar jag ihop det i huvudet till en egen stil.

Jag kan se mig själv i många outfits, men med min egna twist.

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>