Wow!!

Oftast kollar jag bara månadsrapporterna på min statistik, för det är först då man (jag) får en ordentlig överblick av trafiken här i bloggen, men ibland går jag in och kikar ändå.

Det är väldigt kul att se från vilka länder ni klickar in och idag upptäckte jag även vilka språk ni översätter till. Wow! Ändå väldigt kul att så många befinner sig i USA och följer mig här. Jag tror jag skrivit det förut men jag tänker aldrig på vem som läser, så att få se det här är riktigt kul.

Man tänker ju att det är närmast sörjande som läser typ, men det är det alltså inte.

Ibland får jag prestationsångest och känner att jag dippar i mitt skrivande, men tittar man på statistiken så pekar den stadigt uppåt. Vissa dagar är sämre, men så har det alltid varit och på det stora hela ökar besöksantalet vilket ju måste betyda att ni gillar det jag skriver. ☺️

Tack alla ni som hänger här! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>