Min finaste Jennie på c/o skin!

Åh herregud va underbart det var med ansiktsbehandling! Jag fick rysningar och tuppskinn på hela kroppen. Och så bra det blev! Huden har så mycket lyster nu så jag vet inte vad och den känns lätt och ren.

Här är Jennies fina lilla salong.

Och här är hon, världens härligaste människa! Jag har aldrig mött nån som jag skrattar så mycket tillsammans med. Och skvallrar. Vi pratar oavbrutet båda två och trots att det var sjukt längesen vi sågs, kändes det som att det var igår. Så är det bara med riktigt fina och äkta vänner! 💕

Sån lugn, fin och härlig atmosfär.

Det var magiskt att få krypa ner under ett tjockt duntäcke och bli ompysslad.

SOM jag njuter här!

Jag hade kunnat ligga där hela dan. ☺️

En hel vägg med diplom och certifikat från alla utbildningar och kurser.

Sjukt snygga smycken från Syster P. Hade kunnat köpa allt, men får göra det nästa gång. Man får sprida på utgifterna. ☺️

Köpte med mig massor av nya produkter.

Rengöring, serum, dag och nattkräm, peeling och så fick jag en mask.

TACK Finaste Jennie för en fantastisk behandling! 💕

Svårt att fånga lystern på bild, men min hy skiner verkligen! Alla grova porer på näsan, pannan och kinderna är borta och allt är bara rent, mjukt och fint. Sååå nöjd!!

Klicka HÄR så kommer ni till hennes hemsida. De må vara långt till Sigtuna, men det är värt resan alla dagar i veckan, jag lovar!

Nu är jag sådär skönt mosig som man blir efter behandlingar och massage så jag ligger bara helt slapp på soffan. ☺️

See You in a bit! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>