Stark! Och nytt Instagram

Herregud så bra jag var på gymmet idag!

Kände mig både stark och lätt i kroppen så jag kunde verkligen ta ut mig ordentligt. Kommer ej kunna gå imorgon. Benen skakade när jag gick därifrån.

Sen var jag duktig och stretchade efteråt, något jag annars aldrig gör.

Tänker att det är bra för ryggen. Nu när den blivit bättre så vill jag inte riskera nåt.

Oklart vad jag stretchar här dock. ☺️

När jag kom hem snurrade jag ihop den godaste maten.

Lax i vitvinssås. Jag hackade lök och vitlök fint och fräste i kokosolja. Sen slog jag på vin och lät det reducera ner. Sen i med en halv buljongtärning, dill, citron, citronpeppar och matlagningsgrädde. Sist la jag u laxen som jag skurit i tärningar. Det fick koka ihop typ fem minuter och sen la jag allt i en djup tallrik som jag fyllt med sallad och feta. Kan vara typ det godaste jag nånsin ätit. Mums!

Ja men just det. Skapade precis ett nytt IG-konto, eller jag gjorde om det r med portarna för jag orkade inte ha det längre. In och följ! @the_delpilar La upp en story från gymmet där precis.

Solen fullkomligt vräker in här nu och det är sjukt varmt. Älskar det och ligger med ansiktet upp och njuter.

Benen behöver vila nu så jag tänker ligga här och vila en stund, sen måste jag ta tag i det jag inte gjorde tidigare idag. Och städa. Ja men jag vet, det ser ut som hemma i mitt tonårsrum kläder och prylar överallt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>