Note to self. Klämma på tuttarna

Tro’t eller ej men jag har faktiskt gått och lagt mig.

Blev så trött så jag kände att jag lika bra kunde gå och sova. Passa på liksom. Det händer typ aldrig att jag går och lägger mig före tjugofyra.

Skulle vilja se nån bra film, men orkar inte leta efter nån. Det tar längre tid att hitta en film man vill se än själva filmen om man nu hittar nån. Den jag såg igår, Escobar: Paradise Lost var grymt bra!

Den fick mig nästan att vilja se Narcos, men bara nästan. Tror jag sett typ första fem avsnitten av den men fastnade inte, ska jag ge den ett nytt försök?

Den här såg jag också häromdagen. Tror den var Based on a True story och var väldigt bra. Gillar tydligen filmer där det klättras på höga berg.

Japp, det ska jag göra imorgon, om jag kommer ihåg det. Känner aldrig på mina bröst efter knölar. Dumt men jag tänker att nån annan kanske upptäcker dem som ju är där och klämmer lite titt som tätt. 😉

Ville bara säga god natt! Hoppas ni haft en bra tisdag. Night! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>