Jag ligger för lite och fel

Blev inspirerad av Katrin när hon postade den här bilden på IG.

Vi har typ samma sak i våra smoothies. Hon kör lime, jag citron. Och hon har jordnötssmör, jag några cashewnötter. Annars samma.

Jag adderade lite linfrö och bovete också bara för att det är så jävla nyttigt. Och avokado.

Grön blev den! Och god.

Så här såg den jag gjorde igår ut. ☺️ Ser inte lika trevlig ut.

Det blev en rejäl laddning nu och jag har redan svept hälften. Mättande också märker jag.

Vidare så går det oerhört trögt för mig. Det dyker hela tiden upp saker jag måste lösa så jag hinner liksom inte riktigt med det jag ska göra men nu ska jag försöka sätta lite fart. Snart dags att kuta ner till gymmet också.

Tänker att alla färger kommer att peppa mig.

Här set man mina trapetzius.

Förstår ni vad jag menar?

Jag vill ju inte se ut som nån bodybuilder. Ingen risk kanske men ni hajar. Väldigt bra att jag upptäckte det här nu för annars hade jag bara köttat på. Ännu en ytlighet, a men så är det.

Den här landade i lådan nyss. En ny termometer till Natrual Cycles. Det var väldigt passande för den jag har känns lite svajig. Det går bra än så länge att komma ihåg att ta tempen varje morgon. Har den liggandes på den sidan jag alltid vaknar så den är det fösta jag ser när jag slår upp gluggarna.

Väldigt roligt också att jag har den inställd på att jag vill bli gravid, medans det är väldigt skralt på sexeriet och att det absolut inte liggs vid rätt tillfälle. ☺️

Notera dock att jag ändå noga fyllt i när det faktiskt hände. Ha ha ha.

Timmen är slagen! Dags att dra. Får lösa allt det där andra sen. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>