Ska jag ha fest på förlossningen?

God kväll peeps!

Jädrar vilket drag det var i mixern!

Grönkål, spenat, avokado, citron, ingefära, kokosolja, blåbär och hallon. Skippade morötterna.

Så härligt med allt det gröna!

Och så lite färg på toppen. Ni kommer inte att få se en bild på resultatet för det såg ut som ett glas diarré, på riktigt. Blåbären och hallonen gav god smak men dålig färg. Skippar det nästa gång. ☺️

Jag tänker väldigt mycket på det här med barn nu märker jag. Igår satt jag och googlade barnvagnar. Ha ha ha. Lite tidigt kanske. Tänker på hur det skulle vara att vara gravid. Har visserligen varit det två gånger men bara några veckor. Abort båda gångerna. Den andra gången var vidrig. Kändes som ett övergrepp som gjort att jag typ får panik när jag ska upp i gynstolen. De spände fast mina ben och började tvätta mig medan jag fortfarande var vaken men på väg att somna så jag hann få lite panik. Vidrigt. Det sista jag tänkte var att jag var helt utlämnad till dem och att de kunde göra precis vad som helst med mig medan jag sov. Hua.

Har för övrigt extremt låg smärttröskel så en eventuell förlossning skulle jag nog inte hantera speciellt bra. Och vem tar man med sig när man gör det själv? Syrran? Janne? Eller ska man ha ett helt gäng med folk i rummet alá Kardashian och göra ett event av hela grejen. Ha ha, det skulle verkligen vara så jag!

Aja, den som lever får se, som farmor brukar säga. Det kanske inte ens blir nåt barn. ☺️

Landat på soffan och ska precis börja se på en film. Nån om Escobar. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>