Jag må va svart, men jag är svensk så låt mig vara!

En sak slog mig idag. Jag är väldigt dålig på att stöta ihop med folk på gatan, både folk jag känner och random personer som av nån anledning vill prata med mig.

Som när jag kom hem idag, jag tog bussen eftersom jag släpade på ett stort paket och några kassar och när jag gick av här utanför var det en tjej, (svart, obs viktigt) som vände sig om och hälsade och sen började hon prata. Jag hade lurar i öronen och händerna fulla plus att jag inte var speciellt intresserad av att höra vad hon hade att säga, (svarta personer, män och kvinnor, känner nån slags samhörighet med mig, som att vi är typ familj och de hälsar alltid på mig, vilket stör mig oerhört för inte fan går väl vita människor runt och hälsar på folk de inte känner? Jag är inte en svart person, jag är en person som råkar ha en mörkare hudfärg än majoriteten i det här landet, men jag är ju svensk och vi svenskar hälsar inte på random personer vi möter på gatan.) så först tänkte jag bara gå vidare men så ställde jag ner påsarna och tog ur ena liften. ”Vi träffades en gång när du fixade håret hos Elizabeth”, sa hon. ”Jaha”, svarade jag och gick.

Det är ju inte speciellt trevligt, jag fattar det men dels så har jag inget intresse av att prata med henne och dessutom, vi sågs hos min frisör för typ tio (min gamla frisör) år sen. Vad skulle vi prata om, hår?

Möter jag nån jag känner blir det lite samma tilt i huvudet för oftast när jag är ute och går är jag i min egna lilla bubbla. Jag lyssnar på musik eller nån podd kanske och är inte alls inställd på att vara social så då blir jag liksom störd och är väldigt kantig och otrevlig när nån kommer fram. Inte ett bra drag hos mig det där.

Säg hej till min nya blender!

Oj vad här ska mixas nu. Ska strax diska ur den och göra min fösta gröna smoothie, återkommer med resultat.

Fastnade framför The Sinner.

Hörde i nån podd att de pratade om den serien och så såg jag av en slump att TiVo hade spelat in första avsnittet, ser avsnitt två nu på SVTplay. Ska se om man kan hitta hela serien nånstans så jag kan kolla mer. Grymt bra är den!

Helvete!!!! Hällde precis ut en kopp kaffe i nya soffan och på vita mattan.

Men hur jävla klantig är jag?!! Så typiskt mig. Fan.

Och tröjan.

Fan nu måste jag ta hand om det här. Hej. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>