Jag kommer vara så snygg

Ni vet att vänta är min sämsta gren.

Var för en gång skull inte sen utan aningens tidig eftersom jag hann med en buss tidigare än jag hade tänkt.

Jaha, men sen då.

Vi hade avtalad tid tolv så jag satte mig och väntade i fikarummet.

Väldigt trevligt förvisso med utsikt över plattan och plan som lyfte och landade.

Sen kom det administrativa gänget och åt lunch så då fick jag snacka lite med dem.

En halvtimme efter utsatt tid och jag fortfarande inte fått något svar från henne jag skulle träffa blev jag lite otålig, så jag började mingla runt lite och tjenixade på diverse människor, träffade bland annat en av mina äldsta vänners man som är pilot på BRA och det var ju kul. Har typ inte sett honom på sex år.

A men efter en timme kom hon när jag hade hunnit ringa ytterligare några gånger. Hon hade glömt bort mig. Mm, jag förstod det. ☺️

”Vi har ett provrum där du kan prova.”

Glamouren bakom vårt fina yttre. 😉

Så snygg uniform! Inte med mina ullstrumpor till men färgen och formen.

Kommer ha den nedre kavajen, den är lite kortare i modellen. Tycker den är finast.

Och skjorta istället för tisha som vi också kan välja på. Stiligare. Dags att lära mg att stryka nu. ☺️

Klänningen. Skön, men inte så snygg modell. Jobbade alltid i klänning när jag flög charter för då är man så aktiv och orkar inte hålla på och tänka på skarvar och sånt, men nu ska jag ju nästan bara vara snygg så då funkar skjorta. 😉

Och så vinterkappan. Underbar! Snygg, mjuk, varm och bekväm. Minns när jag flög på Sas och fick en kappa som var ungefär hundra nummer för stor. Såg ut som en blottarrock. Hehe.

Nu sitter jag och väntar på flygbussen tillbaka till stan. Det tog ju lite längre tid än planerat så jag är grymt hungrig. Hade tänkt ta nåt lätt innan jag drog till gymmet och äta efter, men nu måste jag nog äta direkt när jag kommer hem.

Hörs om en stund! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>