Vad ska jag göra nu?!

Ett problem har uppstått. Ett viktigt sådant.

När jag var hos syrran igår snackade vi ju såklart massor om det här med att jag nu ska försöka bli morsa och vi googlade lite på kliniken som gör det och så. När jag har varit inne på det här förut, har jag alltid haft Dannmark i fokus och därför tänkte jag att det väl går till på ungefär samma sätt här i Sverige. Fel.

I Dannmark kan man köpa spermier från en spermabank där man väljer donator utifrån en rad egenskaper.

Syrran frågade mig igår vad jag skulle välja och jag har alltid tänkt att jag vill att donatorn ska vara ljus, blå ögon och lite lockigt hår. Typ en ”surfkille” för att jag tror att det blir en fin matchning med mina gener.

Som Matthew, min dröm-man. ☺️

I Sverige får man tydligen enligt lag inte bestämma donator själv.

Detta betyder alltså att de kommer att matcha mig med nån random nigga’. Det är inte ok. Jag vill absolut inte ha ett barn med en svart donator. Så nu måste jag tänka ett varv till. Såklart vill jag ju hellre ha ett barn med en svart donator än inget barn alls, men kan jag välja så vill jag göra det. Ska tänka igenom här med Dannmark en gång till. Jag och syrran var rörande överens på den punkten.

Min bästis Janne och jag har pratat i flera år om att vi ska skaffa barn ihop, men aldrig riktigt på allvar, men när jag berättade att jag bokat tiden nu, fick han lite att fundera på. Jag skulle gärna göra det med honom. Vi har känt varandra sen vi var tre, jag känner hans familj, han känner min och vi kommer ju alltid att finnas i varandras liv. Vår relation skulle ju förändras om vi fick barn ihop, men tryggheten i att vi har nästan fyrtio år bakom oss gör att det känns bra. Och då vet jag ju vad jag för också. 😉

Mycket att fundera på alltså.

Att äta en glass igår var inte ett smart beslut.

Jag tänker alltid att det inte är så farligt men så inte värt. Har suttit här mest hela dagen. ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>