Pappa blev arg på mig

Att inte jag driver en modeblogg är ofattbart.

Jag borde vara nerringd av modehus som vill hänga sina kläder på mig. Haha.

Har en väldigt bra lördag.

Var tvungen att lämna tillbaka en bok på bibblan så jag passade på att ta en promenad i det fina vädret.

Var ute nästan tre timmar.

Bra för både kropp och knopp. ☺️

Slank in på bokrean och köpte en ny bok. Det var längesen jag läste en ”riktig” bok, jag lyssnar ju bara på dem numera. La mig i soffan med solen i ansiktet, en kaffe och läste några kapitel.

Så ljuvligt!

Lyssnar alltid på klassisk musik också när jag läser, det gör mig rofylld.

Lyssnade på en podd där de pratade om Bovete och hur nyttigt det var och precis då var jag utanför en Konsumbutik så jag köpte ett paket. Googlade.

Det är verkligen fullproppat med nyttigheter.

Jag har blivit besatt av att äta nyttigt nu och vill ha så rena råvaror jag kan. Har i och för sig aldrig varit ett fan av halvfabrikat, men är ännu mer noga nu. Pappa blev sur på mig igår när vi handlade till tacomiddagen för att jag inte köpte den billiga avokadon som det var två för 10 på utan valde ett sånt där 2-pack med ekologiska mogna avokados. Han ställde sig i ett hörn och vägrade prata med mig. Ha ha. Jag förklarade att jag aldrig tittar på prislappen när jag köper mat, det viktigaste för mig är kvalitén och att det är ekologiskt. Det rök ur öronen på honom. Hehe.

Till middag slängde jag ihop en blandning av bacon (eko förstås) lök, vitlök, sojabönor, grönkål, solroskärnor och pumpakärnor.

Sen kokade jag en halv deciliter bovete och hade i också.

Det blev väldigt gott!

Kändes fräscht och var otroligt mättande. Stekte i kokosolja.

Älskar grönkål! Kan äta det varje dag. Kommer gå åt mycket nu när min mixer kommer. Gröna smoothies.

Ännu en ljuvlig kväll. Det blir en filmkväll för oss. Mysigt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>