Har jag blivit tråkig?

Myset.

För ett par timmar sen lyssnade jag på musik i lurarna och dansade loss och just precis då kände jag att det skulle vara kul att gå ut, sitta i nån bar och dricka gott, mingla runt bland folk, vara lite packad, garva osv.

Jag har alltid älskat det, men nånting har hänt även där. Jag har noll längtan efter krogen, är aldrig sugen på vin och tror jag skulle vara rätt tråkig om jag gick ut. Jag vill inte ens ta ett glas vin så här på kvällen framför tvn och det var typ det bästa jag visste förut. När vi var i Romme drack jag Ramis när de andra skålade i bubblor och drinkar. På en middag häromkvällen drack jag ett glas för att vara trevlig men det var inte ens gott.

Jag vet inte om jag tycker det är tråkigt eller skönt för jag gillar verkligen hemmakvällarna skarpt, men jag blir ju lite utav en enstöring eftersom jag tackar nej till allt. ☺️

Kanske har det med att göra att jag känt mig nere och inte orkar vara bland folk och att det vänder nu när jag mår bättre.

Tills dess njuter jag av de mysiga hemmakvällarna. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>