Verklighetens fredagsmys

Nu är jag hemma igen. Fulltankad med energi och kärlek.

Landat på soffan framför nån film och klunkar vatten. Har druckit typ en ramis på hela dan och hundra koppar kaffe så jag känner mig torr som en barkbit.

Myset ute hos syrran alltså. Tjejerna visste inte att jag skulle komma så när de fick syn på mig blev det jubel. ☺️ Och Märtas reaktion när hon fick sin lur. Ha ha ha. Hon skrek ett falsettskrik rakt ut och sa att hon aldrig skulle sluta skrika. Gullisen. Jag gav Agnes kameran och så räckte jag fram en liten tunn vit ask, i storlek som en iPhone, till Märta och hon trodde att det var choklad. Älskade tjej! ”Moster, du är mycket bättre än mamma och pappa!” ❤️❤️

Av nån anledning så är jag noll allergisk mot den hund syrran har nu. Har alltid mått jättedåligt varje gång jag varit sär förut och fått proppa i mig mediciner, men av den här känner jag absolut ingenting. Så jävla skönt! Därför fick jag agera figurant när hon tränade, på nåt (?).

Och eftersom jag inte är allergisk så tycker jag heller inte speciellt illa om henne. Kanske till och med så att jag faktiskt gillar henne, lite. Hon är van att posera för syrran har ett Instagramkonto där hon lägger upp träningsbilder så hon låg snällt när jag smällde sv ett gäng. Rätt fin ändå, Rota.

Fredag så vi dukade upp en riktig taffel, men vi hann sluka allt innan jag kom på att jag skulle ta en bild.

Verkligheten bakom taco-fredag. ☺️ Vi tog tableras, (jo, så heter det egentligen) kan man säga.

Tog en taxi hem för pappa åkte tidigare och jag vägrar pendeln. Femhundra spänn. Värt ändå, men det är nog dags för det där bilköpet nu. Funderar på att leasa en. Ska kolla på det imorgon.

En riktigt härlig fredag har jag haft idag! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>