Svårt att fatta, ändå..

Det känns väldigt overkligt att jag liksom ska försöka bli morsa nu. Alltså nu nu, typ om ett par månader. Så sjukt ju. Jag kanske (förhoppningsvis) är på smällen innan min fyrtioårsdag, det trodde jag aldrig. ☺️

Textade pappa och syrran och berättade.

Man älskar ju pappas svar ändå. Ha ha ha. Han och sina emojis. Typ det bästa som har hänt binom. Han hatar att texta och förut fick man ett ”ok” som svar på det mesta, nu får man tolka emojisarna. Antar att det här var positivt. ☺️

Det gick galant hos tandläkaren. Har alltså gjort en skena för att kompensera för de tänderna som skadades och var tvungna att dras till följd av en dåligt gjord rotfyllning.

A men ursäkta, men jag vill visa. På höger sida sett på den här bilden, är det två tänder näst längst in som är gjorda. Och så skenan som håller dem på plats. Känns väldigt bra faktiskt. Ovant såklart att helt plötsligt ha full uppsättning igen och de kändes annorlunda att tugga, men annars ok. Nåt som slog mig nu. Kommer den här grejen pipa när jag går genom securityn? Jobbigt i så fall. Ha ha ha. Åh vänta, jag ska bara plocka ut mina tänder. Ha ha ha.

Härlig solnedgång på sexan idag. Kände verkligen att det var längesen.

Underbart!

Inte lika underbart. Mitt hem. Kaos, igen. Men imorrn är det torsdag och då städar man. Det är ju sen gammalt.

Lyxmiddag. 😉 Köttbullarna från frysen och en hemmagjord sås med champinjoner. Och tomat. Sjukt gott. Jag skulle på riktigt kunna äta köttfärs varje dag. Jag ÄLSKAR det. Och nej, jag bryr mig inte om djuren och nej jag bryr mig inte om miljön. Inte när det kommer till kött. Kan inte leva utan det, så är det bara.

Nu ska jag slänga upp benen på bordet och hasa ner i soffan. Känns som att jag varit på språng mest hela dan. Eller nej, måste duscha först så att jag kan måla naglarna sen. Ni vet. Tio timmar utan vatten på händerna efter att man målat. Då håller de bättre.

Hoppas ni har en mysigt kväll! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>