Jag är för gammal.

Ja men herregud mitt minne alltså. Värre än en guldfisk. Jag hade en tid hos tandläkaren ikväll klockan tjugo men så för typ en halvtimme sen ringde de och frågade om jag ville komma tidigare. A självklart sa jag. Bra sextontio ses vi.

I samma sekund som vi la på försvann det ut mitt huvud. Som att vi aldrig haft samtalet.

Jag kutade glatt ner till tvättstugan och såg att jag kunde låta tvätten hänga för ingen hade tiden efter.

Ehh. Från ingenstans kom jag sen på. Helvete, tiden! Kastade på mig (jo klart jag hann fota) närmsta tyg och rusade.

Det är ju tur att jag bor ett stenkast bort, annars hade det blivit tight.

Phu. Kom in med andan i halsen och svettpärlor i pannan, alldeles för tidigt. Sprang lite för fort. ☺️

Pratade med inseminations-kvinnan alldeles nyss. Jag är för gammal för att göra det i Sverige. (!) Under 38 måste man vara. IVF är det som gäller för mig och det får man bara göra tills man är 40, så det är liksom inget att vänta på. Det görs i Umeå, (ändå bättre än Dannmark) och det är ca ett halvårs väntetid dit så jag får sätta igång direkt. Fyller ju 40 i november och utredningen tar ett par månader. Heja heja! Nu kör jag bara!

Kom på att jag inte har ätit nånting alls idag och vill inte ha munnen full av matrester ju när jag ska ligga och gapa, så det fick bli en smoothie.

Väldigt god. Rätt dyr, men god. 300 ml för 40 spänn. Men det drabbar ju ingen fattig. Hehe.

Ok, nu är det dags. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>