Insemination – Nu blir det av

Det såg väldigt bra ut där nere enligt gynekologen. Jag går på regelbundna kontroller eftersom jag har cystor, eller nu är det cysta, singular för den ena hade försvunnit. De är helt ofarliga, men kan skapa problem om de blir större så därför kollas de en gång i halvåret.

Jag tog upp frågan om ”Dannmark” och då jublade hon nästan. Ja alltså min gynekolog har tjatat på mig om barn de senaste fem åren, så hon började genast radda upp vad som behöver göras etc. Hon gav mig dessutom ett tips på en klinik här i Stockholm som gör det. Jo man tackar. Bekvämt att göra det på hemmaplan. Blir uppringd av dem i eftermiddag så då får vi se vad de säger. To be continued på den då..

Promenerade hem och passade på att göra lite ärenden. Lämna in skor för klackning, köpa skruvar och muttrar till soffan, (kan ha blivit fel eftersom jag inte hade med mig någon att jämföra med) köpt ett skärmskydd till Märtas nya lur och hämtat ut medicin på apoteket, typ.

Just det. Råkade slinka in på Indiska också och där hittade jag de här fina te-kopparna.

Jag har ett par gamla och slitna där örat gått av på den ena och den andra är sprucken i kanterna så det behövdes.

Tycker de var superfina.

Så härligt med en riktigt stor kopp så man kan bälja i sig te.

Jaha. Mer då.

Ja det här. Nr ett på hatlistan, tvätt. Jag fattar faktiskt inte hur det kan bli så mycket. Det är ju bara jag och jag tvättar minst en gång i veckan.

Aja. Det är ju bara att göra. Hade älskat om det fanns engångskläder som man kunde slänga efter en användning och sen öppna ett nytt paket. Kanske nåt att uppfinna. Nä, inte så miljövänligt kanske, men ändå en tanke. ☺️

Återkommer senare med besked om vad de sa ang insemination. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>