Detta hade inte varit ok idag?!

När jag gick i lågstadiet hade vi två lärare varav den ena, var redan då – en stengammal kvinna som var väldigt speciell. Hjördis. Hon och hennes man hade varit i Zaire och jobbat som missionärer. Detta talade hon om varje dag. Hon var dessutom kristen vilket också var väldigt tydligt på hennes lektioner.

Jag minns att vi fick sjunga Kumbaya och läsa en massa texter om Jesus. (?)

En gång skulle vi klä ut oss som om vi vore fattiga och levde i Zaire. Hon ville att vi tjejer skulle ha sjalar och linda de runt kroppen och sätta en docka på ryggen som att de vore våra barn. (!!) Hur sjukt?! Sen vandrade vi runt området där vår skola låg och sjöng Kumbaya. Jävligt vrickat. Hon hade inte fått vara klassföreståndare för en lågstadieklass i dag, väl?

Anyhow, vid nån skolavslutning, eller julfest eller vad det var, så hade hon ett lotteri. Vi alla fick varsin lapp med ett nummer på (minns fortfarande att jag fick nr 16) och sen drog hon ett nummer. Jag vann. Priset?

Den där pilen som nu hänger på en vägg i hallen.

Hon påstod att det fanns gift på spetsen och att man dödat elefanter med den. Jag satte folie runt spetsen minns jag så att jag inte skulle förgiftas.

Det är ju ändå sjukt att jag har den kvar och att den fortfarande är hel. Vi snackar alltså att jag haft den här pilen i typ trettiotre år. Bra, ändå.

Den har aldrig haft nån riktig plats, men igår satte jag upp den.

När det där ryktet som gick om mig när jag bodde i Visby, om att jag blivit skjuten i kinden cirkulerade så var det nån som sa att det var med den där pilen. Ha ha ha. Väldigt roligt.

Nu ska jag åka och öppna upp vulvan och kolla så att allt står rätt till. ☺️

Hörs om en stund! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>