Jag var lite för ivrig

Ok, jag var kanske lite väl kaxig där i morse. Det var tungt att träna. När jag mår bra brukar jag kunna plocka fram det där extra pannbenet för att liksom pusha mig själv till att orka lite till, men det fanns inte idag.

Hade tänkt gå fyrtio minuter på bandet, efter typ femton ändrade jag till trettio och det slutade med att det blev tjugofem. Och så lite mage och ben/rumpa.

Jag försöker att inte vara så hård mig mig själv utan se det positiva att jag faktiskt tog mig dit och gjorde nåt. ☺️

Gjorde kyckling med jordnötssås och sjägräsnudlar till Lynch/middag.

Hann börja äta lite innan jag kom på att jag skulle fota så därför ser det lite slafsigt ut.

Jag har lagt mig på soffan och ska ta en mikropaus innan jag gör mig i ordning. Bio ikväll. Vi ska se Tårtgeneralen. Bio är ju ett perfekt sätt att vara social på utan att egentligen behöva vara det. Lite kort snack innan och efter filmen, sen behöver det inte bli mer. ☺️

Nu är jag klar och ska strax gå.

Det ska bli väldigt kul att se den här filmen. Det har ju fått strålande kritik. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>