Hjärta Filip Hammar!

WOW!!!!! Vilken film!! Har ni inte sett den än så MÅSTE ni göra det.

Filip och Fredrik snackade lite innan filmen.

Det är en sån fin historia. Lite sorglig, men fin. Persbrandt gör en lysande roll, även Agnes Lindström Blomgren.

Jag både grät och skrattade och hade en underbar känsla i magen när vi lämnade. Man gillar Filip Hammar ännu mer nu också.

Hade VIP-platser med extra benutrymme. Enda sättet att gå på bio. ☺️

Fick ett mail om att jag måste skicka ett foto till min badge på BRA. ”Enklast tar du en bild med din telefon och skickar, den ska vara tagen rakt framifrån med vit bakgrund.” A, skitlätt.

Tror jag har knäppt av sjuttio bilder. Noll blev bra. Jag blir liksom inte bra på bild rakt framifrån. Så är det bara. Men som med alla sånna där bilder, pass, körkort etc blir man ju aldrig bra. Eller jo, min nya passbilder blev rätt bra, men annars ser man ju oftast inte klok ut. Fast det är ju sällan eller aldrig någon som granskar bilden med lupp. Nu får det bli såhär.

Har precis kommit hem, tagit en dusch och tittar på Riviera. Egentligen tror jag inte att jag gillar den, men nu måste jag ju se upplösningen. ☺️ Har jag suttit här varenda tisdag så måste jag ju veta hur det slutar. Åh! Nu såg jag att det är sista avsnittet. Hurra!

Imorgon ska jag till min gynekolog. Det är inget jag gillar, men det måste göras. Förhoppningsvis kan hon ta alla tester som behövs för att åka till Dannmark. Det är mycket som händer nu. Hehe. Barn, nytt jobb, fylla fyrtio. Hirs kaj ah hinna allt?

Jag vet inte om jag skrev det men jag kom på att jag kanske ska ge mig själv en resa till Colombia i fyrtioårspresent. Det är dags att jag åker dit nu. Har aldrig riktigt haft nån längtan efter det och alltid sagt att jag ska göra det nångång i framtiden, men framtiden är ju typ nu. Ett tu tre så är man inte med i matchen längre så det är lika bra att köra på.

Tror det skulle vara sjukt häftigt! Pappa kommer garanterat vilja hänga med. Syrran också säkert. Mamma ville att vi skulle åka när jag fyllde trettio men det blev aldrig av. Vi drog till Florida istället. Det hade varit fantastiskt att få uppleva det med henne. 💕

Nu ska jag krypa under filten och se slutet, sen hoppar jag nog i säng. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>