Är jag en tjuv?

Lyssnar på HÖG 90-tals musik och letar ballerinapjucks.

Kom på att jag behöver ett par ”ombord”-skor också. De jag har är mörkblå och det funkar ju inte.

Det är det absolut svåraste att hitta. Ett par som är diskreta och sköna.

De ska helst vara helt utan några detaljer och mjuka som ett par strumpor från första gången man sätter dem på sig. De här jobbade jag lätt i tretton timmar till Thailand förra vintern.

Ja, vi byter alltså om till andra skor när vi kommer upp i luften. Vi jobbar inte i pumps. ☺️ Det är bara när vi går till och från som vi måste ha det.

De här är de lite högre.

Och de här de något lägre. Svårt att se skillnad kanske men det skiljer nästan två cm vilket är rätt mycket. Det viktigaste när man köper sånna här skor är att de är bekväma. Hur de ser ut får komma på andra plats.

Hämtade ner kabinskorna från vinden och såg att nån dumpat ett bord där.

Så fint! Och eftersom det står utanför allas förråd tänker jag att det är fritt fram att ta, eller? Har eventuellt burit ner en del andra möbler därifrån (eventuellt 😉) som ingen har gjort anspråk på det senaste året så jag antar att det är lugnt.

Det här bordet kan ju bli superbra om man slipar och vit-laserar det. Vågar jag??

Ska strax dra ner och träna.

Vill vänta ut den värsta lunchruschen så jag slipper blanda mig med så mycket folk. ☺️

Är sjukt peppad!❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>