Äntligen!

Fan, nu vänder det!

Vaknade nollsex, pigg som en lärka och på ett strålande humör. Jag känner hur det bara spritter i kroppen. Nu kom det precis en bra låt på Spotify och jag vill bara maxa volymen, dansa och typ skrika. Yeay!! Så jävla skönt.

Man kan säga att jag varit nere på botten och vänt. Never again.

Det här ser ju oerhört torftigt ut, men väldigt gott. Ägg/keso-blandning toppad med majs och solroskärnor. En kopp kaffe med en tesked kokosolja.

Kör alltid det i dagens första kopp. Kom för övrigt på igår att jag ju också slutat steka i olivolja och kör med kokosolja istället och att det såklart också bidragit till att jag tappat mina kilon så snabbt. Stod precis och beundrade mig själv i spegeln. ☺️ A men fattar ni verkligen att jag gått ner tolv kilo på två månader. Det är så jävla mycket.

Hjärnan börjar arbeta nu också. Kände igår kväll hur det började poppa upp idéer och det kommer bara att fortsätta. Det är som att jag får en släng av adhd men bara det positiva. Kreativiteten och inspirationen. Tränar så väldigt mycket bättre också. Blir liksom inte trött på samma sätt och huvudet vill bara fortsätta. Grymt skönt.

Mina halsband kan få symbolisera hur det ser ut i mitt huvud nu. Ett organiserat kaos. ☺️

Ska kuta ner och se om det finns tvättid nu. Hej. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>