Lycklig, lycklig, lycklig!!

Jag såg att jag hade postat tvåhundranittionio inlägg sen jag flyttade bloggen hit till Spotlife, så jag tyckte att det passade bra med att fira trehundra med att berätta vad det är jag har haft för mig och vad jag ska göra. ☺️ (förra inlägget)

Det är så jäkla kul att jag ska börja på BRA! Jag har en grymt bra magkänsla och ni som hängt med här vet ju att det alltid är min magkänsla som leder mig rätt i livet. Jag har blivit erbjuden en del andra jobb de senaste månaderna som jag tackat nej till, eftersom just magkänslan ”sagt” det till mig.

Den femte april börjar kursen och jag tror att den är typ tio dagar. Jag byter inte bara bolag utan flygplanstyp också, så då måste man gå en kurs. Det brukar vara otroligt mycket att lära sig, allt är alltid på engelska och man måste ha alla rätt på alla prov, men det är ju så kul, så det brukar gå bra. Peppar peppar. 😉

Jag har rotat fram mina uniformsskor som behöver klackas om (kör hellre mina gamla som jag gått in än köper nya som är hårda och stela. Finns inget värre än att försöka klämma ner kabin-svullna fötter i ett par nya heels) och snyggas till lite. Jag har två par med olika höjd på klacken. På vissa bolag finns det regler för hur låg/hög klacken får vara. 4-9cm brukar det vara, men man måste ha klack. Jag gillart! ☺️

Jag älskar att gå i uniform också. Det är en väldigt speciell känsla när man sätter på sig den. Tycker den här är fin. Gillar att den är grå.

Det känns fräscht. Har alltid haft mörkblå tidigare så det är kul med nåt nytt.

Det känns ju väldigt bra att jag kommit tillbaka till min vanliga kropp igen så att jag kan ha en uniform i ”rätt” storlek. ☺️

Jag har också spanat in smycken som jag ska gå ner och testa. Eftersom allt handlar om säkerhet när man flyger så finns det regler även när det kommer till smycken. Man får t.e.x inte ha örhängen som hänger ned så de här tänkte jag kunde passa.

Samma är det med armband. Det får inte vara nåt som hänger ned och kan fastna, inte heller stela armband som inte går att slita av i fall man fastnar. Och så klocka förstås. Det måste man ha. Av flera skäl. Men det har jag så många (runt trettio stycken) så jag kan inte riktigt rättfärdiga att köpa en ny. ☺️

Jag ser så mycket fram emot det här så jag vet inte vad! Är som ett barn kvällen innan julafton.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt alla härliga! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>