Flyg BRA – Snart kommer jag!

Om allt går som det ska och jag klarar kursen i början av april kommer jag att börja flyga på BRA!

Så jäkla kul!! Det är anledningen till att jag varit och ränt ute på Bromma den senaste månaden. Jag har träffat mina nya chefer, provat ut uniform och lite annat fix.

Jag har längtat efter att få komma upp i luften igen och efter de senaste månaderna när jag har jobbat så mycket med mig själv, har jag kommit fram till att det är flyga jag ska göra. Jag älskar det!

Och att få bli en del av BRA är lite utav en dröm faktiskt. Det är det absolut bästa bolaget om man ska flyga inrikes och det säger jag inte bara för att jag ska börja jobba där, utan för att jag vet av erfarenhet från tidigare jobb på andra bolag och kollegor i branschen. Förra vintern körde jag charter och flög fram och tillbaka mellan tidszoner och tillslut visste jag knappt vad som var upp eller ner. Dödstrött jämt.

Jag kommer att vara borta en del hemifrån, men det är bara mysigt. För några år sen jobbade jag på ett annat bolag och då låg jag på stop upp till fem dagar i veckan i olika svenska städer. Det blir vad man gör det till och jag hade mina rutiner, gym jag gick till i vissa städer, joggingspår i andra. Affärer, stammishak och personer jag lärde känna och passade på att träffa när jag var i stan.

Det är ett speciellt sätt att leva på, men det passar mig väldigt bra. Jag är ju en lite vilsen och rotlös person så att leva i väska och flyga från stad till stad är perfekt. ☺️

Det ska bli väldigt skönt att flyga från Bromma också. Tidigare har jag flugit från Arlanda och också Gardemoen, så att ha så nära till jobbet blir riktigt lyxigt.

Ser så mycket fram emot det här! Nu börjar en ny del i mitt liv. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>