Skulle offra en kroppsdel hellre än att vara fet.

Bra timme hos psykologen idag.

Vi snackade relationer och varför jag är en sån fuck up när det kommer till det. Det finns fan inte nån relation som jag har haft i livet som jag inte pajat. Det finns förklaringar till det och det är inte att jag är en genomrutten person som jag själv tänker att det beror på utan min diagnos har en del i det plus händelser från mitt förflutna.

Att jag blivit sviken i viktiga relationer te.x. Mina föräldrars osköna skilsmässa. Att jag i relativt ung ålder (19-20) utsattes för psykisk och fysisk misshandel av min kille och så vidare. Sen har jag ju såklart också ansvar i det hela, eftersom jag ju faktiskt har en hjärna att tänka med.

Så jäkla härligt ute! Gick en omväg bara för att få njuta av snön. Nu har solen tittat fram också så nu är det magiskt.

Dock får jag njuta av det inifrån.

Understället är på. Älskar underställ! Det skönaste man kan ha på sig. Kommer bo i dessa nu.

Svängde in på Ica och tog ett jäva återfall.

Jag kunde inte motstå. Två kladdiga och sjukt goda chokladmuffins.

A men ni ser ju. Åt nästan upp båda, sen sprutade det socker ur alla porer.

Så snuskigt. Jag får riktig ångest när jag äter socker och vill straffa mig själv. Ja jag vet att jag har en osund relation till mat, men det har jag alltid haft. Min största rädsla är att bli fet. Fy faan! Det finns många sjukdomar jag skulle välja före att bli ett fetto. Tyck vad ni vill om det, I don’t care. För mig är fetma ett tecken på svaghet och det vill jag inte vara. Kommer kuta extra snabbt på bandet idag och lyfta ännu tyngre, för att jobba bort muffinsarna. Jepp, sån är jag. ☺️

Fick ett formulär med frågor av psykologen som jag skulle fylla i till nästa gång. 119 stycken. De är en del i utredningen. Det var väldigt blandade frågor.

Är du rädd för att prova nya saker? Har du svårt för att vara ensam? Brukar du ofta vara kritisk och nedvärderande mot dig själv? Innan du var femton, hände det att du med flit plågade nåt djur?

Ett nej på den sista va? Ha ha. Man ska väl vara en riktigt sjuk jävel om man gillar att plåga djur. Jag hatar djur, men att plåga dem, njae där drar jag ändå en gräns. ☺️

Mina ögonbryn!! Hade en tid hos Maxa imorgon egentligen men hon är sjuk så fick flytta fram den. Tills dess får jag se ut såhär…

Sockerkoma nu. Fortfarande huvudvärk också, oklart vad det beror på för jag känner mig inte sjuk i övrigt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>