Jag ska operera brösten

//FYI. Noll gratulationer på min namnsdag. Inte ens farmor har textat. Dåligt, ändå. ☺️//

Två saker jag alltid har haft komplex för på min kropp. Mina bröst och mina fötter. Brösten är värst, de kommer jag nog aldrig att tycka om. Fötterna har jag förlikat mig med. De är vad de är, liksom. Jag har faktiskt opererat tårna på båda fötterna, men det är säkert femton år sen. Noll skillnad.

De blir aningens finare med nagellack.

Och mitt favvolack från Essie, det röda gör dem nästan fina. I alla fall på håll. ☺️

Brösten har jag tänkt operera sen jag var typ tjugo men det har aldrig blivit av. Hade faktiskt en konsultation bokad förra veckan för dem men var tvungen att avboka. Jag kommer att göra det. För min egen skull, jag skiter i vad alla andra säger.

Här har jag klämt in dem i en alldeles för liten bikini. (Härlig sommarbild f.ö) Problemet är alltså att de är alldeles för stora i proportion till min kropp.

Letade efter fler bilder där det bättre syns och hittade den här. Helvete va smal jag var och just därför ser inte brösten så stora ut på just den här bilden, men de är de. Kläder sitter inte snyggt och jag är inte bekväm med dem. Har alltid tänkt att jag ska vänta tills jag får barn och ev ammar, men det loppet verkar ju vara kört nu, så då kan jag ju lika bra göra det. Det kostar väl lite men värt varenda spänn skulle jag säga. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>