Heja vintern!

Good Morning winter wonderland!

Sån jävla leverans av vinter idag här i Stockholm.

Svårt att se på bilderna men det snöar massor.

Så jäkla härligt! Kul för alla ungar som har sportlov den här veckan, mina tex.

Jag vill bara klä på mig varmt och ge mig ut och pulsa och det ska jag göra om en stund också. Psykologen ni vet, varje onsdag klockan elva.

Hur många gånger har jag sagt att jag måste putsa den här spegeln? Ok, vänta….

Sådär ja! Mycket bättre. ☺️

Maria har namnsdag idag. Jag alltså. Maria Del Pilar är det namn jag hade mina första fem veckor i livet. Maria har jag kvar dels pga det men också för att nån gammelmormor hette så. Grattis alla Marior out there.

Firar ni namnsdagar? I min familj har vi alltid gjort det. Blommor, knäckemacka med namnet skrivet i kaviar på (när vi var små) till frukost och nån liten present. Numera får man ett text. Trevligt det med. ☺️ Farmor brukar vara först så det kommer nog snart.

Snygga är de icke men så jävla sköna. Bästa hemmapjucksen. Skitiga är de också ser jag. Jag brukar faktiskt kasta in dem i tvättmaskinen, då blir de som nya.

Har ingenting att skriva om nu så jag slutar. Ska bädda rent i sängen och sen kicka igång dagen. Hej på en stund! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>