Inte helt nöjd med Isabella Löwengrip.

Det blev en kort repa ner till Ica och tillbaka.

Körde underställ och ullstrumpor.

Varm tröja och…

Livets byxa! Herregud vilket användbart plagg. Lika snyggt till vardag som till fest. Ska jag beställa ytterligare ett par kanske så jag har tre att vara mellan, jag kommer ju aldrig nånsin använda några andra byxor än de här.

Kände igår att jag var sträv på hakan och smörjde på ett extra lager olja innan jag gick och la mig.

Imorse såg det ut såhär. Antagligen är det en kombo av kylan i Romme och att jag haft hakan mot dragkedjan i jackan. Skinnflådd. Tog en sån där skrubbvante och tog bort det och sen på med mer kräm.

Och apropå kräm. Jag är besatt av handkräm. Kan inte leva utan det. Smörjer flera gånger om dagen och avskyr verkligen att vara torr om händerna. För ett tag sen köpte jag Isabellas handkräm från LCC för jag tänkte att den säkert var bra.

Fel. Helt värdelös. Fotkrämen också. Jag måste smörja på mer efter bara en stund men händerna men fötterna känns fortfarande torra.

Den här däremot. Älskarn! Händerna blir så mjuka och lena och härliga. Doftar gott gör den också. (Väldigt känslig för dofter)

Och så hittade jag den här lilla rackaren förra veckan och den gör underverk för torra läppar. Heja Apoteket.

Nu har jag hoppat i mjukisarna och parkerat mig på soffan. Började på en film som jag somnade ifrån igår som jag tänkte se nu.

Har gjort chokladpopcorn som jag ska mumsa på.

Smält choklad.

Självklart från KZ.

Popcorn poppade i kokosolja. Ja jag poppar på gammelvis.

Och så blanda ihop. Så gott! Vi gjorde alltid det här när vi var små.

Jag har hämtat ut lite paket som kommit, ska visa er sen men nu måste jag lägga mig ner. Ja, förkyld. Nej, ingen träning. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>