Hur går det för mig?

Minus elva i Stockholm idag. Bitande kallt men soligt och vackert, tror jag. Har inte varit ute än. ☺️

Men det ser ut som att det är både kallt och krispigt.

Jag har ätit frukost och känt efter hur jag mår egentligen. Alltså fysiskt – psykiskt mår jag väldigt bra – och jag tror att jag är förkyld. Näsan är jättetäppt, jag har huvudvärk och känner mig lite sådär dimmig. Inte alls vad jag har lust med nu. Hade sett fram emot att gå ner och träna, kuta på bandet och köra ett tungt benpass, men jag vet inte hur bra det är. Jag känner efter ett par timmar till och ser hur det utvecklar sig.

Preppat med proteiner har jag gjort ifallifall. Ägg, keso och avokado. Mm mm mmm!!

Det känns avlägset tills man kan sitta därute och njuta igen. Högst oklart varför jag inte plockat bort möblerna? Det brukar jag alltid göra.

Hur mycket jag än älskar vinter och snö så är ju det här svårslaget. En iskall Hof efter en dag i kabinen. ☺️

Det här med att jag skulle ge mig själv lön och betala räkningarna igår. Hur gick det tror ni?

Ha ha. Hade minus 167 spänn på kontot så inte ens Spotify kunde dra sina – vad är det, 99 kronor i natt. Ha ha. Måste alltså göra det idag.

Ligger på soffan och sippar på det sista av morgonkaffet.

Ska strax klä på mig och kicka igång dagen, då kanske jag känner mig lite piggare också. Oavsett om det blir nån träning eller inte så måste jag ut en sväng på stan och fixa lite ärenden.

Hoppas ni får en härlig dag! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>