Egentid och nya produkter

God kväll i stugorna. Här har det inte hänt mycket idag, men det är så jäkla skönt för jag känner mig inte helt kry. Hoppas dock på att jag mår bättre imorgon för jag vill verkligen träna. Mitt huvud behöver det.

Har legat på soffan, kollat film, snackat i telefon, målat naglarna och ätit.

Köpte de här tre på Kicks. Den grå har jag haft förut och jag älskar den färgen, det andra som jag köpte häromdagen från OPI var inte alls rätt färg. De andra är två nyanser av cerise/rosa och lila.

De kommer inte riktigt fram här på bilden, men känns härliga som somriga nu i vinterkylan. Man behöver nåt som piggar upp.

Fick ett paket från Better You som innehöll Maggans senaste kosttillskott.

Klicka HÄR och läs mer. Ska bli väldigt spännande att se om jag får ett sprakande sexliv nu. ☺️

Ett annat paket som kom innehöll en laddning av produkter till mitt hår.

Jag har använt KereCare länge, men inte testat nån av just de här produkterna så det ska bli kul att se om mitt hår kommer att må lite bättre av de här. Det är inpackning, värmeskydd schampoo och lite annat som utlovar underverk för håret. Återkommer med resultat.

Till middag blev det hemmagjord pizza.

En botten på mandelmjöl och sesamfrön.

Tonfisk, tomat, lök, feta och vanlig riven ost.

Den blev väldigt god. Åt med en enkel sallad till.

Jag åt upp hela. Äntligen är jag hungrig igen. Det verkar som att jag inte känner hunger men när jag väl äter så känner jag det. Kastade f.ö. chokladpopcornen. De blev inte alls goda.

Hela den här veckan är kalendern helt tom. Ska till psykologen imorgon, men annars hat jag ingenting planerat. Det är så skönt. Jag behöver tid för mig själv känner jag. Orkar inte riktigt träffa nån och vara social. Jag mår bra, men är i behov av egentid, som man ju kan vara ibland. Hoppas som sagt på att jag orkar träna imorgon för det är det enda jag känner för att göra. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>