Vem var han?!

Det ringde precis på dörren här. Kvart över nio en måndagskväll, vem ringer på hos folk då? Jag kollade genom kikhålet och det stod en man där. Aldrig i livet att jag skulle öppna för nån sådär. Kan ju vara vilken dåre som helst. Såå glad över mitt larm nu. När han gick vinkade han, så han hörde nog at jag stod innanför och tittade. Sen gick han upp en våning och ringde på en annan dör. Creepy.

Fick ett sug efter choklad för en stund sen. Hade ingen men gjorde ”chokladbollar” på dadlar, kakao, kokos och mandlar. De blev jättegoda och stillade mitt sug.

Funderar på att tatuera mig igen. Vill ha en text på insidan av vänster överarm. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva. Har ju den här sen förut.

Magnus är mitt ex. Innan jag gjorde den var jag helt emot tatueringar och framförallt namn-tatueringar men den här kändes helt rätt och jag älskar den även fast vi inte är tillsammans längre. Märta föreslog att jag skulle sätta ett kryss över. Ha ha.

Både hon och Agnes ville att jag skulle skriva deras namn på armen och det är inte en dum idé. De kommer ju alltid att vara en del av mitt liv och jag älskar dem oändligt men jag vill ha nåt mer. Jag vill att det ska vara två rader. Får klura på den lite till.

Ligger och kollar på den nya serien på TV3, Advokaten. Jag gillar den, en serie helt i min smak. Ska se Breaking News efter det här, sen blir det sängen. Är konstigt nog jättetrött trots min tupplur så jag antar att kroppen behöver sömn. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>