Så ovärdigt och fult

//Inlägget innehåller anonnslänkar från Kicks.se//

Här händer det inte mycket idag. Jag ligger på soffan och kollar det som TiVo spelat in i helgen. Just nu Van Vreetren, kanske inte jättebra, men ett tidsfördriv.

Nu ska jag visa et nåt, som är så jäkla sjukt så jag vet inte vad.

Ser ni. Mina fransar. På båda ögonens yttre halvor saknar jag fransar helt. Så.jävla.sjukt. Jag har alltså ryckt bort dem med pincett. Det ser ju förjävligt ut men jag kan verkligen inte låta bli. Förut körde jag med NeuLash fransnäring och det funkade hur bra som helst, men nu har de en ny formula (den gamla var skadlig på nåt sätt, men det var ju liksom det som var grejen, den FUNKADE) som är helt värdelös och jag har använt den i månader utan att det händer ett skit.

Så här kan man ju inte gå omkring, det ser inte klokt ut så nu kör jag med lösfransar. Tycker egentligen inte om det, eftersom jag tycker de är för långa och ser onaturliga ut, men så hittade jag de här.

Ardell baby. De är mycket kortare än alla andra så de ger ett mer naturligt utseende. Dessutom kör jag med svart lim istället för vitt och då ser det bara ut som att man lagt lite extra eyeliner vilket är helt ok.

Jag googlade och hittade dem av en slump och de finns på Kicks.se.

Matleveransen har anlänt och jag tog fram en kycklingfilé ur frysen, tänkte att jag skulle göra Kyckling Satay, det är ju så sjukt gott. Min mage fortsätter att hålla på så nu ska jag vara supernoga med att inte få i mig varken gluten eller laktos (är känslig mot båda men mest laktos som jag inte klarar alls) för det är ovärdigt att ha det så här. Tur att jag kunde vara hemma idag kan jag säga. ☺️

Jag har fått lite frågor om jobb som jag tänkte svara på i ett eget inlägg. Det är många som undrar va fan jag gör på dagarna egentligen och det kan man ju undra. Ha ha. Jag håller på med det inlägget och postar det senare.

Hej. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>