Jag drar till Åre

Ouch. Jag vaknade nyss efter att ha tokdäckat på soffan i en och en halv timme. Jag vet inte när det hände sist men eftersom jag gjorde det, så behövdes det antagligen. Så sjukt skönt!

Nu är man lite sådär mosig och snurrig som man blir efter en nap på dan, har sovstreck i ansiktet och spår efter dreggel på hakan också. Charmigt. ☺️

Jag borde verkligen laga mat nu men är varken hungrig eller har orken. (Varför är jag aldrig hungrig längre?) Jag har inte ätit nåt sen frukost och skulle lätt kunna hoppa middag men det är ju inte så bra.

Det är ju sportlov den här veckan och flödena fylls av bilder från diverse fjäll. Jag är så glad över att vi fick den här helgen i alla fall för annats hade jag blivit galen av att se alla härliga bilder.

Jag hade tänkt dra en vecka till GranCan för att tanka energi men nu tror jag fan det får bli Åre istället. Jag måste åka skidor igen.

Kollar rum och datum på Tott hotell Åre och det här är perfekt! Det lär väl försvinna snabbt pga priset så jag kanske bara ska boka. Ska jag? Åh, fan va härligt det skulle vara! Eller vill man dra en hel vecka kanske. Fan, jag vet inte. Måste fundera ett varv till men Åre blir det.

Ätit lite nu. Gjorde kyckling med jordnötssås. Det blev jättegott. Så gott att jag åt upp allt innan jag hann ta en bild. ☺️

Nu ska jag måla tånaglarna. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>