Hej måndag!

// Inlägget innehåller annonslänkar till Mat.se // 

Ny vecka, nya möjligheter!

Sov till tio (!) idag och vaknade av att klockan ringde. Trött efter all frisk luft i helgen. ☺️

Frukost och planering av veckan. Hade en tid hos tandläkaren ikväll men hon var sjuk, så den fick vi flytta på. Ganska skönt faktiskt, behöver en heldag hemma.

Priset för bäst klädda går till…! Ha ha. Håller på och tvättar och då ser man ut såhär. Skönt att bli av med tvätten på en gång istället för att det ska ligga i hallen och drälla.

Vilket väder idag! Så underbart med all snö. Det vräker ner och är alldeles vitt vitt vitt ute. Jag älskart! Och ljuset.

Har en del mail och skit att rodda med, betala räkningar (hatar) och lite annat men förutom det blir det nog en slapp dag på soffan. Känner av skidåkningen i kroppen. Vaderna och ryggen är ömma. Skippar träningen idag.

Se så fint den här lilla står och myser fortfarande. Lite frasiga kanter men levande i mitten.

Innan jag åkte i fredags la jag in en beställning från Mat.se så att jag skulle kunna komma hem till inte bara ett nystädat hem utan också kunna fylla upp kyl och frys. Leverans av det i eftermiddag.

Jag måste alltid städa innan jag ska åka bort någonstans för det finns inget värre än att komma hem till ett stökigt hem. Jag kan inte ens gå och lägga mig utan att plocka undan för då blir jag störd av det när jag vaknar. Förutom förra veckan när jag hade ett litet melt down och mitt hem såg ut som helvete så är jag faktiskt ganska uppstyrd och organiserad. Var sak på sin plats och jag måste ha det så för att funka.

För några år sen var allting helt vitt här hemma också. Alla möbler, alla textilier, mattor, kuddar, gardiner to.m min tv är vit. Jag behövde det eftersom jag alltid har jobbat på ställen med massa människor och där det varit mycket ljud och intryck  (typ akuten) så när jag kom hem till mitt vita hem kände jag ett lugn och kunde varva ner och slappna av. Jag älskade att ha det så, då. Nu vill jag få in mer färger och jag byter ut mer och mer. Mina vänner har alltid sagt att de knappt vågar röra sig hemma hos mig eftersom de varit rädda för att smutsa ner något. Ha ha. Ganska oskön känsla, man vill ju att folk ska känna sig avslappnade i ens hem.

Jag är verkligen inne i en period där jag ”boar” och vill göra om och fint hemma. Jag trivs inte riktigt som det är nu, men steg för steg tar jag mig framåt. Nästa steg är soffa. Jag måste bli av med det här vita åbäket. Eller vit och vit. Nu ser det ut som en pundarsoffa med alla fläckar. Choklad, kaffe, smink och gud vet vad. Urk.

Nu ska jag sätta mig framför Mac:en och picka lite tills det är daga att hämta upp tvätten.

Hörs om en stund. ❤️

Ps. Om ni vill klicka in på mat.se och lägga en beställning så får alla nya kunder 175kr på det fösta köpet med koden MAT2018.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>