Det är omöjligt!

Hemma! Det tog tre timmar prick att bränna hem. Pappa kör alltid snabbt och just idag var det extra skönt eftersom man bara ville hem.

Jag kan inte få nog av bilderna från idag. Jag har nog aldrig varit med om en så perfekt dag i backen. Och jag har nog aldrig åkt så bra som jag gjorde idag. Kände att mina timmar på gymmet gjort susen för jag hade inga som helst problem att åka. Pappa och jag körde ett eget race och åkte de ”avancerade” (jo men det stod så) backarna (han är typ proffs) och det var så jävla härligt att bara gasa på utan att behöva vänta in nån.

Såå glad över den här helgen! Känner mig fulltankad med energi och redo för det som komma skall.

Har duschat, kört söndags-SPA, tvätta håret (!!) och packat upp väskorna. Nu tänker jag landa på soffan och kolla på Jönssonligan.

Hittade de här på den lokala ICA:n. Såå goda!! Det blev en sån till middag idag och tio sötmandlar.

Det går verkligen skitdåligt för mig att få i mig kalorier. Hur gör man? Jag kan ju inte äta om jag inte är hungrig, väl..

Ätit 884 och förbränt 3972. Den ekvationen går inte riktigt ihop. Aja, så länge jag står på benen, mår bra och orkar med det jag behöver så är det väl ok antar jag. (Jag fyller i varenda litet gram jag äter. Te.x en halv tesked kokosolja om jag har det i kaffet, eller om jag smetar på Bregott på KZ-knäcket. Äter jag tre blåbär så fyller jag i det, men ändå blir det inte mer än såhär. Sjukt)

Ytterligare uppochnervända bilder. Så märkligt.

Jag funderar på om jag ska dra upp till stomme nästa helg igen, eller den efter kanske när det inte är sportlov, fick sån mersmak av att åka. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>