Sista fixet och sminkat fejs

Morrn Morrn!

Min plan att sova utan tabletter igår gick sådär.. låg och vände och vred mig till efter nolltvå och då bestämde jag mig för att ta en insomningstablett. Aja. Jag kämpar vidare. Rätt trött nu, men ska ju inte utföra några stordåd idag så det är lugnt.

Hemmet är städat och ”väskorna” är packade. Jag ska göra mig iordning och gå ner och handla lite småsaker, hämta ett paket och fixa nytt pass. Mitt går ut i augusti men jag kommer behöva ett nytt inom kort, så det är lika bra att fixa direkt.

Jag måste förbi Akademibokhandeln också. Är på jakt efter den första delen i Katitzi-serien. Mamma läste dem för oss när vi var små och jag minns att jag älskade dem. Nu har de kommit ut i en ny utgåva och jag vill läsa dem för tjejerna så jag hoppas jag får tag i den.

Jag sitter på min vanliga plats i hallen och skriver en lista, minnet verkar dock vara tillbaka men better to be safe than sorry. Hatar när man glömmer nåt.

Jag hade tänkt åka osminkad idag, orkar inte, men jag vill ju se någorlunda ut på passfotot så det är bara att smeta på. Jag kör igång så hörs vi senare. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>