Jag ser allt ni gör

//Inlägget innehåller anonnslänkar för Lindex//

Bekväma reskläder.

En underbart mjuk och varm tröja från Hannahs FEMME Collection som ju tyvärr lagt ner. Och ett par byxor från Lindex.

Nu är allt klart för avfärd. Fick inte tag i boken, men allt annat.

Orkar inte laga någon lunch utan det fick bli en Atkins-bar.

Dock var det sjukt söt, så jag åt bara ett par tuggor och nu lär jag inte vara sugen på nåt på flera timmar. Urk. Och apropå att äta. Jag fick en notis från den där kalori-appen igår när jag inte hade fyllt i min middag.

Ha ha ha. Kul att det står spagetti eller nudlar, som om jag skulle äta det. Har inte ätit pasta på mer än fem år. Skulle förmodligen falla död ner om jag åt det nu. ☺️

Nu väntar jag bara på att pappa och Helena ska komma och plocka mig. Tror inte att jag har glömt något viktigt, allt annat kan man ju köpa och herregud, jag ska vara borta över helgen. Och för er som tänker bryta er in på våning 6. Skit i det. Larmat och bommat och jag kommer att spana via kameran.

Storebror ser er! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>