En fot i trosan

Efter ungefär hundra timmar i bil kom vi då äntligen fram till hotellet. Kändes som att jag suttit på en flight till Mexico i kroppen. Stel och öm.

Jag körde solisar, lurar och HÖG musik för att överrösta P1 eller vad de vuxna nu lyssnade på i framsätet. ☺️ En blandning av Svullo och dödsmetall också. Hemskt.

Eftersom det är sportlov så var alla restauranger bokade, men till slut hittade syrran ett hak tvärs över gatan där vi fick plats. Åt en väldigt genomstekt hamburgare och torra pommes. Åt köttet, osten och gurkan, proppmätt. Just det, måste fylla i appen.

Det tar sig. Dock väldigt långt kvar till 1800…

Nu ligger jag nerbäddad med de här två trollen. Märta och jag delar säng, Prinsessan Agnes får egen binge eftersom hon är som en levande orkan när hon sover. Det går inte att ligga bredvid henne. En gång vaknade jag av att hon körde ner foten mellan mina skinkor. Hehe. Märta däremot, ligger som ett litet ljus och är så mysig och härlig. Hon somnar till ljudboken Kaninen som inte kunde somna. Den funkar super på henne.

Imorgon lär vi vara uppe med tuppen, frulle nollsju och sen backen.

Sov gott! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>