Stress!

Jag är inte riktigt i fas med allt känner jag. Tiden räcker liksom inte riktigt till.

Precis ätit lunch med pappa på jobbet eftersom jag var tvungen att dra dit och fixa med lite papper. Kyckling med nån slags ratatouille och en klick ostkräm. Gott.

Snygga prydnader. ☺️

Hade tänkt promenera hem, men klockan är alldeles för mycket så det fick bli buss. Måste vara på gymmet prick halv tre för annars är det för mycket folk och då kan jag inte träna. (Folkskygg, tydligen)

Japp, jag kör skinnbrallan varje dag precis som jag sa att jag skulle göra. De passar till allt. Nu har jag ju dessutom två par att växla mellan. Kan vara världens bästa byxa.

Måste putsa spegeln ser jag. ☺️ Ok, jag betar av resten på listan så hörs vi sen. Hej. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>