Jag lovar att bli bättre!

Ok. Det är väldigt svårt för mig att få i mig kalorier tydligen.

Jag har ätit mig proppmätt vid varje måltid och idag har jag dessutom ätit ett mål mer än vad jag brukar. Hur är det möjligt?? Jag har också fyllt i lite extra på vissa grejer bara för att.

Körde rygg och mage på gymmet idag.

Väldigt duktig. ☺️

Sen stretchade jag väldigt noga. Något jag sällan eller aldrig gör vilket känns. Stel som ett kylskåp.

Sen jag kom hem har jag kört ett riktigt städrace. Dammtorkat, skurat, dammsugit, tvättat badrummet, fixat all tvätt och förberett inför imorgon. Lagt fram allt som ska med, strukit det som ska strykas och så vidare.

Ikea-kassen ligger där eftersom jag ska packa i den. Finns det nåt bättre? Allt får plats och man kan ha massor med sig. Funkar ju eftersom vi åker bil, hade jag kunnat skulle jag alltid packa i en sån. ☺️

Gud vad jag äskar när allt är så här rent och doftar gott hemma. Känns som att jag varit lite sådär när det kommer till städning den senaste tiden. Jag har mest släckt bränder genom att plocka upp saker så att jag kan ta mig fram, typ.

Rosen från Mat.se sår sig fortfarande. Den kroknade lite så jag klippte ner den och satte den i en liten vas och där verkar den trivas.

Jag mår mycket bättre nu. Känner mig som vanligt igen och tankarna snurrar inte längre. Så skönt. Jag sov dessutom helt utan sömntabletter i natt och sov som en baby, drömlöst, hårt och gott. Underbart! Jag hoppas det håller i sig.

Ska försöka sova utan tabletter även i natt. Man vill ju helst inte behöva ta dem.

Målat om naglarna. Visst blev det snyggt! Ringfinger och tummen i den lite mörkare nyansen och den ljusare på resten. Älskart!

Nagelbanden är lite torra, men ska smörja dem med mandelolja innan jag går och lägger mig.

Sitter på golvet och kollar OS. Väntar in sista delen av 60 dagar i fängelse som börjar klockan nio. Har sett alla avsnitt och tycker det är riktigt bra.

Det här klösandes måste få ett slut. Idag drog jag bort en flik så att blodet rann. Ont som i helvete gör det nu så jag kan inte gå på foten men jag kan inte låta bli. Mina händer måste vara sysselsatta precis hela tiden annars börjar jag. Ögonfransarna har jag tagit paus från tack ock lov och jag hoppas att de växer ut nu.

Jag började skriva det här inlägget 19.14 när jag tog skärmdumpen från kalori-appen och nu är klockan 21, så jag ska tacka för mig för nu. Väldigt ofokuserad. Jag ska för övrigt försöka skärpa mig lite med inläggen. Jag skriver de i stunden och då blir det inte bra. Ska lägga mer tid på mina inlägg, lovar! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>