Jag ger er vad ni vill! Och tips på bloggar

Undrar ni något? Vill ni att jag ska skriva mer eller mindre om något? Eller vill ni strössla ris eller ros över mig. Kör!

Några av er mailar jag ju med. ☺️ Såå kul att få veta vilka ni är som läser! Kommentarer är svårt. Sällan eller aldrig kommenterar folk bloggar. Som att det ändå är lite skämsigt att man läser. Men kom igen, det är 2018. Alla läser bloggar. Jag skriver kommentarer på flera bloggar jag följer.

Jag har börjat med det nu på senare tid. Förut kände jag också som att jag liksom ”blottade” att jag fanns där. Konstigt. Många av er som hänger här hos mig nu har hittat hit via andra bloggar och jag hittar nya genom kommentarer hos andra, så nu tycker jag bara att det är kul. Jag uppskattar också bloggare som tar sig tiden att svara, det behöver inte vara mycket, men så man ändå känner att de har läst det man skrivit.

Så maila mig. fraga.delpilar78@gmail.com och fråga vad ni vill. Jag svarar! ☺️

Eller kommentera såklart! Och kom gärna med tips på bloggar. Era egna eller andra som jag inte får missa. ❤️

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag ger er vad ni vill! Och tips på bloggar

    • Tack!! Ja det är fler som gillar att jag uppdaterar ofta. Jag gillar själv bloggar där det alltid finns nya inlägg, så jag försöker göra detsamma. Trevlig helg! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>