Pirr i magen och förvirring

Sitter på min favoritplats hallmattan i telefonkö.

Behöver boka en tid för ett speciellt läkarbesök. Kan inte berätta mer än så nu, men gör det när jag kan. (döhh)

Idag har jag en lång lista som jag ska beta av. Eftersom minnet strular måste jag skriva ner allt. Ganska jobbigt faktiskt, men ändå bra för då kan jag bara följa den och pricka av eftersom. Ovant bara att inte kunna lita på att jag kommer ihåg.

Jag har kanske egentligen inte tid att sitta här eftersom jag ska till psykologen, men det är så härligt att mjukstarta dagen. Förkylningen har inte brutit ut mer än igår, men jag känner mig ”dimmig” i huvudet, är lite lomhörd och har huvudvärk. Drack av min magiska brygd till frukost och hoppas att det boostar kroppen åt rätt håll. Kanske ska skippa att träna? Eller det är kanske bara när man har feber och halsont man ska ducka det?

Bäst jag sätter fart. Jag återkommer efter terapin (nervös känner jag nu. Har fjärilar i magen. Jag blir aldrig nervös) och berättar hur det var.

Stay tuned. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>