Lite av varje

Försökte hitta bilder på när jag har blå naglar. Hittade den här.

Från en ljuvlig sommardag i Vasaparken.

Brukar mixa och köra två färger ibland, här med en grön variant. Tycker det är jättefint!

När armen var mer paj än den är nu. ☺️

Hittade några bilder som jag tänkte dela.

Några av mina brillor. (!!) Precis som med nagellack får jag inte nog av solisar. Det här är inte alla, har nog köpt tio par till sen jag tog den här bilden.

Den här, har jag visat den? Jag vet inte varför men jag älskar den. Från Koh Samui för två år sen i vår gigantiska Private Villa som vi hängde i jag och mitt ex. Tre sovrum, två badrum, egen pool och en massa annat härligt.

Fan va vi njöt där!

Det här är en annan bild jag älskar. Från en semester på Zakyntos med fina vänner.

Och den här då! Herrejävlar vad man längtar efter det här!

Äh men alltså…!! Två månader till, sen är vi där.

Ja ok, nog med bilder. Jag hittade en app för kalorier. Fyllde i det jag ätit idag, exakt allt och exakt hur långt jag gått och hur mycket jag har legat i soffan och hur många timmar jag sov inatt plus längd och vikt och hur många kg jag vill ”dumpa”.

Inte så många kalorier att skryta med, men väldigt mycket socker. Det trodde jag inte. :-/ Aja, jag fortsätter fylla i så får jag se hur det ser ut. Tror att det är de där Itrim-barsen som höjer sockret. Även om det ”bara” är 200kcal i dem så ska man kanske inte äta tre (!) stycken som jag gjort idag. ☺️ Gör om, gör rätt.

Och för mig är det så att kolhydrater gör mig både hungrig och sötsugen, så skippar jag dem är det inga problem att bara äta det jag ska.

Trivs väldigt bra i mitt nya kortare hår. Och jag känner redan att kvalituttan är bättre. Dock behöver jag ett eller två paket till nästa gång. Vill ha mycket hår! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>