Älskar ljuset!

Hemma på soffan med världens huvudvärk. Gaaa! Jag orkar inte.

Hoppade ur kläderna och ner i mjukispaltorna och la mig på soffan. Helt slut. Ska försöka sova lite innan min tvättid börjar.

Okey samtal hos psykologen idag. Han har fastställt att jag har Borderline, men i vilken grad ska utredas inom psykiatrin (hjälp) så en remiss är skriven. Tills dess fortsätter vi som innan, att reflektera över mitt agerande, bryta mönster och blicka framåt.

Satte mig på en bänk i Vasaparken med ansiktet mot solen en stund efter. Så ljuvligt att sitta där och bara vara. Lyssnade på musik och njöt.

Underbart vacker dag!

Kilade in på bibblan och lämnade tillbaka böcker och så en sväng till Itrim för att fylla på lagret med soppor.

Inte lika mycket folk på biblioteket idag så jag kunde ta lite mer bilder.

Men hur häftigt!

Det är en helt enorm känsla när man kliver in där. Svår att fånga på bild.

Och så vackert med alla böcker. Jag älskar böcker.

Snön. Så vitt och så ljust och så härligt.

Nu ska jag sova ett par timmar, vi hörs senare. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>