Det går utför

Det här är en nuna som håller på att bli förkyld.

Jag ber till Gud att det inte är den där influensan som alla snackar om. Den verkar horribel. Och långvarig vilket passar oerhört dåligt in i min kalender.

Jag drack en ingefärs-shot i morse, te med ingefära nu ikväll men jag tror fan jag ska tugga i mig en liten stubbe. Får.Inte.Bli.Sjuk.

Jag har alltid ingefära i frysen, skalar och skivar den färsk och sen fryser jag in den så man bara kan plocka fram är man behöver. Tror jag har lite färsk gurkmeja också som jag kan riva ner. Fan, nu börjar jag hosta också. Helvete.

Jag hade allt jag behövde hemma.

Ingefära, gurkmeja och citron.

Sen körde jag med mixern. Det blev svinstarkt. Gick inte att dricka, så jag fyllde upp med vatten och så hittade jag lite blåbär som jag tjoffade ner. Plus en pytteklick med honung.

Nä, det ser inte gott ut, men det var det. Här har fruktköttet flutit upp, men blandade innan jag drack. Ställde in den i kylen och får väl gå och sippa på den de närmsta dagarna.

Det går inte åt rätt håll med förkylningen kan jag meddela. Nu trycker det i pannan och bakom ögonen. Kämpa. ☺️

Imorgon ska jag till psykologen igen. Tror att vi ska börja DBT-terapin. Det är en form av terapi som fungerar bra på personer med Borderline. Det ska bli riktigt spännande att påbörja den här resan och se vad det leder mig. Det kan ju knappast bli sämre, men det blir säkert jobbigt. Jag vet inte så mycket om KBT mer än att den används vid bl.a den här diagnosen, men vad jag har läst så brukar den ge bra resultat.

Nu ska jag ta ett par till alvedon, borsta nötterna och sen krypa till kojs. Be en bön för att jag är frisk imorgon. ❤️❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>