Stora läppar?

Sitter hos min frisör. Det var inte alls planerat, egentligen skulle jag bara gå förbi och boka tid men hon hade fått avbokningar i em så jag kunde sätta mig direkt. Perfekt.

För mitt hår var katastrof. Trassligt och hemskt. Har tappat typ hälften av alla extentions, så jag ser ut som en katt med skabb. ☺️

Var inne på Rapunzel och köpte hår.

Brukar köra på det de har här, men det är egentligen ingen vidare kvalitét på det så jag vill testa nåt nytt.

Var förbi pappa och åt lunch och skrev ut lite papper tidigare.

Chorizo m potatismos och tillbehör. Åt korven och salladen. Sådär gott.

Ser ut som att ha sover, hehe men det gör han icke.

Nu blir jag väl sittande här i eftermiddag så det andra jag skulle göra får jag ta senare i veckan. Men det är ok. Rätt skönt att bara sitta och bli lite ompysslad, lyssna på bok och koppla av.

Har jag väldigt stora läppar eller? Aldrig tänkt på det förut, men ser nu när jag tar lite skarpare bilder med kameran att de ser väldigt stora ut. I-landsproblem antar jag eftersom folk betalar dyrt för att spruta in en massa skit i sina. ☺️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>