Man in the Mirror

Måste tipsa er om en barndomskompis till mig som startat en Vlogg. Man in the Mirror. Kanske bara är jag som tycker den är grym eftersom jag känner honom, men ni borde se den för han träffar intressanta människor och har intressanta snack.

Blir så imponerad av drivna människor som har en dröm och ett mål och sen ger sig fan på att lyckas. Önskar att jag hade det i mig. Var får man det drivet ifrån?

Jag ska nog sätta mig och skriva en Vision Board för att få en bild av vad det faktiskt är jag vill med mitt liv och hur jag ska nå dit.

Delar den när den är klar.

Måndag idag och jag har skrivit en To-do-lista som jag tänkte beta av. Har saker bokat varje dag den här veckan och eftersom det verkar svaja lite i hur jag mår (😉) så är det bäst att passa på när jag orkar.

Winterwonderland ute och ett par minus. Perfekt väder!

Hörs om en stund! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>