Avbrutet

Åh vad jag längtar till i helgen när vi ska dra och åka skidor hela familjen. Både för att det ska bli kul att ställa mig på laggen igen men också för att få hänga med familjen. Mest ungarna, såklart men även resten av gänget.

Ser väldigt mycket fram emot bilresan upp också faktiskt. Tänker att jag kommer att ligga i baksätet och lyssna på nåt i lurarna och bara njuta. Det är ju bara drygt två timmar dit, men ändå. Kanske packar med mig en kudde. ☺️

Blev avbruten mitt i skrivandet och har nu snackat i telefon i nästan tre timmar (!!) så jag har tappat tråden lite kan man säga. ☺️

Jag har faktist redan gått och lagt mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Minns inte när jag la mig före tolv sist.

Ska kolla lite på nåt avsnitt av en ny serie som jag började på häromkvällen, Retribution på Netflix. Har bara sett sexton minuter än så jag vet inte om den är bra.

Har skruvat ner och kastat tv:n som satt på väggen i sovrummet eftersom den typ exploderade när jag och Märta skulle kolla på film här nån gång för ett par veckor sen. Det blev nån kortslutning och jag fick mig en rejäl stöt när jag försökte sätta på den, så det kändes inte så safe att använda den och då kunde jag lika bra ta bort den. Tittade sällan eller aldrig på den ändå, använder Mac:en så jag saknar den inte.

Nu har jag påbörjat en tavelvägg där tv:n satt istället. Har lagt upp en massa bilder som jag ska printa också så jag tänker fylla väggen med bilder på lite allt möjligt. Dock måste jag byta till vita ramar för de svarta passar inte med resten av sovrummet.

Ja men då säger jag tack för idag och önskar er en god natt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>