Söndags-SPA med May Beauty

Som ni ju vet vid det här laget kör jag alltid lite SPA här hemma på söndagarna. Har gjort det i flera år och tycker att det är ett väldigt skönt sätt att förbereda sig inför kommande vecka på. Jag brukar köra nån ansiktsmask, skrubb av kropp, tvätta håret, som jag numera gör max en gång i veckan (VEM orkar göra det fler gånger?!) och ta bort annat hår på ställen där man inte vill ha hår. 😉

Idag blev det faktiskt tre ansiktsmasker. Alla från May Beauty förstås. De är bäst!

Nu har de ett paket som består av dessa tre masker. Det stora ansiktspaketet.

Face Mask, den man penslar på, låter torka och sen drar av.

Tillsammans med allt överflödigt flott, smuts och dött skinn. Underbar.

Sen smetade jag på Face gel som tar bort ytterligare döda hudceller som Face Masken kanske misstat. Man liksom masserar in den i huden. Mm!

Och sist la jag den här helt ljuvliga Pore masken som kändes som att linda in ansiktet i en mjuk filt. Svalkande och så härlig!

När jag var klar kändes min hud så fantastisk och härlig så jag vet inte vad. Jag hade tänkt åka till min kompis Jennie i Sigtuna som har en salong där och göra en ansiktsbehandling i veckan, men det behöver jag inte nu. Wow!

Jag kan varmt rekommendera er att köpa hela det här paketet för ni kommer garanterat inte att ångra er. HÄR kommer ni direkt till dem.

Jag har också testat deras Foot mask som gör underverk för fötterna. Bra tips att börja med nu när man fortfarande har fötterna i strumpor och skor så är de fina lagom till vår och sommar.

Varsågoda, grymma tips från mig till er! Jag får inte betalt för att skriva det här utan är helt enkelt så grymt nöjd själv så att jag vill dela det med er. Enjoy! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>