Villkorslös kärlek och….. Barbie?!

Det blir Mello även för mig ikväll. Faller lite för grupptrycket och känner att jag inte kan ställa mig utanför ”bubblan” som alla snackar om.

FaceTime:ade med tjejerna för en stund sen och det liknade nästan ett korsförhör när det snackade om Mello. ”Moster visst är han bäst! Moster hörde du den låten? Moster han som hade den där tröjan…” och så vidare. Ha ha. Vi ska ju hänga hela nästa helg så jag måste vara förberedd. ☺️

Har ingen aning om vilka som är med, säkert en massa ”o-kändisar” blandat med några gamla rävar, tänker jag.

Har legat och läst och gluttat på barnfilm under eftermiddagen.

Älskar såna här filmer! Tittade med ett halv öga men tror att den var bra. TiVo spelade in den så jag kan titta på den en regnigt tråkig dag i framtiden.

Det fortsätter att ramla in så fina meddelanden. Rörd till tårar över alla underbara jag har i mitt liv. Man hinner inte alltid ses, men ett text som det här är mer än nog. ❤️

Ja det blev nachos igen. Men det är också det enda jag ätit idag. Drack en soppa till frulle, annars ingenting så det är ok. Betydligt mindre än igår också.

Just precis nu, efter att ha snackat med Märta och Agnes känner jag mig faktiskt väldigt harmonisk. Barn har ju den förmågan, så oskyldiga, ärliga och raka. De älskar mig villkorslöst och ger mig så mycket kärlek och energi! Det bästa jag har. ❤️

Åh herregud, nu drar spektaklet igång. Orkar jag verkligen se det här? Tveksamt.

Barbie?! Heter hon Barbie? Suck.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>